-
Paikallinen tuntee asiakkaat. Palvelu on henkilökohtaisempaa kuin ketjuravintolassa.
-
Tukea lähialueen yrittäjille. Valitsemalla paikallisen, pidät eurot lähellä.
-
Ruoassa näkyy alueellinen tyyli. Paikalliset maut ja raaka-aineet saavat tilaa.
-
Tunnelma on kodikkaampi. Paikallinen ravintola syntyy ympäristöstään.
-
Asiakaspalaute otetaan vakavasti. Palaute vaikuttaa suoraan ruokalistaan tai palveluun.
-
Henkilökunta on sitoutunutta. Usein tekijät ovat itse mukana toiminnassa.
-
Ruokalista kehittyy aidosti. Uutuudet syntyvät asiakkaiden toiveista.
-
Laatuun panostetaan. Maine rakentuu jokaisen asiakkaan kokemuksesta.
-
Palvelu on joustavampaa. Pienempi toimija voi mukautua tarpeisiin paremmin.
-
Paikka jää mieleen. Paikallisessa ravintolassa syntyy muistoja.
Tule kokemaan paikallista tunnelmaa Slice & Spiceen – Tammelan oma pizzeria.